طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه خورش کرفس
خورش کرفس از خورش های سالم و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه خورش کرفس در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
کرفس | ۵۰۰ گرم |
سبزی | ۳۰۰ گرم |
آبلیمو تازه | ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری |
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه | هر کدام ۱ قاشق چایخوری |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز داغ | ۳ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه خورش کرفس
مرحله اول
برای تهیه خورش کرفس به روش مجلسی ابتدا گوشت را روی تخته آشپزخانه به صورت مکعبی خرد می کنیم و کنار می گذاریم. پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم.
مرحله دوم
بعد قابلمه ای روی حرارت ملایم می گذاریم و ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری روغن داخل آن می ریزیم و پیازها را به همراه تکه های گوشت اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم.
مرحله سوم
سپس ادویه ها که شامل زردچوبه، فلفل سیاه است را روی گوشت می پاشیم و مجددا مواد را به مدت ۱۵ دقیقه مخلوط می کنیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند و عطر ادویه ها بلند شود. بلافاصله ۱ قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه می کنیم تا به خورشت قوام بدهد.
مرحله چهارم
حالا ۳ لیوان آب روی گوشت می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم تا نیم پز شود. کرفس ها را همراه با سبزی آن تمیز می کنیم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه ریز ساطوری خرد می کنیم.
مرحله پنجم
آنوقت تابه ای را روی حرارت ملایم می گذاریم و کرفس ساطوری شده را داخل آن می ریزیم و مداوم تفت می دهیم تا مغز پخت شوند. بعد ۱۵۰ گرم سبزی قورمه سبزی را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.
مرحله ششم
همچنین گوشت را تست می کینم اگر نیم پز شده بود مخلوط سبزی قورمه و کرفس را به آن می افزاییم. به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه اجازه می دهیم تا کرفس ها بپزد.
مرحله هفتم
زمانیکه کرفس ها پختند پیازداغ را به آن اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا خورشت کمی جوش بزند و جابیافتد. بعد حرارت را خاموش می کنیم و آبلیمو را به همراه نمک به مواد می افزاییم.
مرحله هشتم
خورشت کرفس با طعمی متفاوت و بی نظیرکه آماده شد داخل ظرف مورد نظر می ریزیم و با پلو نوش جان کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- tastyland_in_oman