طرز تهیه بامیه بدون تخم مرغ خوشمزه و مجلسی با نکات

طرز تهیه بامیه بدون تخم مرغ

طرز تهیه بامیه بدون تخم مرغ , دستور پخت بامیه بدون تخم مرغ

بامیه یکی از محبوبترین شیرینی های ماه مبارک رمضان است که بسیار طرفداران زیادی دارد. مخصوصا اگر بدون تخم مرغ تهیه شود بافت نرم و سبکتری نیز دارد، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه بامیه بدون تخم مرغ در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد۲ پیمانه
آب۲ پیمانه
روغن مایع۱ قاشق غذا خوری
نشاسته۲ قاشق غذا خوری
عسل۱ قاشق غذا خوری
نمک۱ پینچ
وانیل۱ قاشق غذا خوری
شربت بامیهبه میزان لازم

طرز تهیه بامیه بدون تخم مرغ

مرحله اول

ابتدا آرد را داخل کاسه ای بزگ می ریزیم و نشاسته را به همراه وانیل به آن اضافه می کنیم. قابلمه ای را روی حرارت ملایم می گذاریم و روغن مایع را همراه با عسل داخل آن می ریزیم.

مرحله دوم

سپس مداوم ترکیب روغن و عسل را با قاشق هم می زنیم تا از کناره های قابلمه، عسل حباب های ریز بزند و اصطلاحا در حال جوش زدن باشد. بعد آب را به آن اضافه می کنیم و خوب مواد را مخلوط می کنیم تا عسل کاملا در آب حل و روان شود.

مرحله سوم

بعد از آنکه آب را افزودیم صبر می کنیم تا مجددا مخلوط عسل جوش بزند و آنوقت یکدفعه مخلوط آرد را به قابلمه اضافه می کنیم و مداوم آن را هم می زنیم تا مایه حالت خمیر به خود بگیرد و تقریبا ۵ دقیقه به هم زدن آن روی حرارت ادامه می دهیم و بعد قابلمه را کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

بلافاصله خمیر را از داخل قابلمه بیرون می آوریم و داخل کاسه ای قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا خنک شود. آنگاه ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری تدریجی آب ولرم به آن اضافه می کنیم و خمیر را ورز می دهیم.

نکته: خمیر باید جوری باشد که راحت از قیف خارج شود.

مرحله پنجم

حالا داخل تابه ای یا قابلمه ای کوچک با عمق زیاد روغن مخصوص سرخ کردنی در حد شناور می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا به مرور زمان داغ شود. ماسوره بامیه را داخل قیف پارچه ای قرار می دهیم و خمیر را در آن می ریزیم.

نکته: اگر قیف پلاستیکی باشد به احتمال زیاد پاره می شود.

مرحله ششم

بعد قیف پارچه ای را فشار می دهیم و در هر اندازه ای که تمایل دارید بامیه ها را با قیچی برش می زنیم و در سینی آرام قرار می دهیم و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه می دهیم تا استراحت کنند.

مرحله هفتم

سپس مرحله به مرحله بامیه ها را داخل روغن داغ شده می ریزیم و اجازه می دهیم تا یک طرف آنها سرخ شود و بعد با کفگیر سوراخ دار آنها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آنها هم سرخ شود.

مرحله هشتم

آنوقت بامیه های طلایی شده را بعد در توری قرار می دهیم تا روغن اضافه آنها خارج شود ( حدودا ۳۰ ثانیه) و بعد بلافاصله در شربت بار قرار می دهیم تا ۵ دقیقه مزه دار شوند و مجددا در توری می گذاریم تا شهد اضافه آنها خارج شده و در ظرف سرو آنها را می چینیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 22 فروردین 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.